E-mail cím:
Jelszó:
Feliratkozás hírlevélre

Értesüljön aktuális AKCIÓINKRÓL első kézből!
CSUPÁN NÉHÁNY MÁSODPERC ÉS MÁRIS HÍRLEVÉLOLVASÓNK LEHET!
Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek soha nem adjuk ki!
Az alábbi beviteli mezőket töltse ki a feliratkozáshoz...

Név:
E-mail cím:
Bevásárlókosár
A kosár üres
Fizetendő: 0 Ft
Növény kategóriák

Az alábbi növénylista a címkék és jelszalagok rendelésének megkönnyítésére szolgál.

(A választott fajtákhoz hozzárendelheti a megrendelni kívánt színes növényjelölő tábla típusokat, vagy válassza ki a jeltábla típust a webáruházból és onnan is mellérendelheti a növény neveket.)

Évelő növények
Évelő növények

Díszfüvek, babuszok, páfrányok, pálmák, vízi, mocsári növények
Díszfüvek, bambuszok, páfrányok, pálmák, vízi, mocsári növények

Egy, kétnyári kerti cserepes növények
Egy, kétnyári kerti cserepes növények

Kaktuszok, pozsgások
Kaktuszok, pozsgások

Szobanövények
Szobanövények

Fenyők /tuják/
Fenyők /tuják/

Fák, bokrok
Fák, bokrok

Sziklakerti növények
Sziklakerti növények

Hagymás, gumós növények
Hagymás, gumós növények

 

Szeretettel köszöntünk minden kedves érdeklődőt, régi és leendő ügyfelünket. Szánjon időt weboldalunk átböngészésére. Többen keresnek nálunk növényeket de cégünk csak jelöléstechnikával, dekorációval, nyomdai kivitelezéssel-tervezéssel foglalkozik. Az oldalon található növénylista és a mellettük található kódszám az egyes jeltáblák, szalagok nyomdai előkészítését, egyértelműbb beazonosítását könnyíti meg. A webáruházban történő rendelésekhez regisztrálnia kell, kérjük hogy ez az egyszerű kis technikai művelet ne szegje kedvét. Bármilyen felmerülő kérdésével kapcsolatban nyugodtan keressen elérhetőségeinken vagy a 06/20 439-11-es közvetlen telefonszámon. Termékeink és szolgáltatásaink feltüntetett árai a (27%-os) áfa-t már tartalmazzák!


Az alábbiakban egy pár sorban bemutatnánk mivel is találkozhat weboldalunkon;

Oltványok és csemeték egyedi azonosításához  a Garden Media programunkból nyomtatható  színes faiskolai szalagokat is legyártunk az áttekinthetőbb raktározás, áru kiadás, forgalmazás céljára. Ha egyedi nyomtatható piktogrammokat igényelne a programban már meglévőkön felül, ezt díjmentesen elkészítjük és a programba integráljuk Önnek.      Keressen bizalommal Ön is ha ilyen igénye merülne fel! 

Ha QR kódot szeretne generálni termékeihez, -és ezt címkéire saját nyomtatóján ki is tudja nyomtatni- ezt a mi oldalunkon is megteheti ITT.              

A generált kódot  jobb egérgomb klikkel, ,,kép mentése másként" lementheti saját számítógépére.

Több éve gyártunk faiskolai szalgokat és árukísérő etiketteket színes és egyszín fekete nyomással, kifejezetten kültéri, időjárásálló kivitelben.  Megtervezzük, kivitelezzük, kiszállíttatjuk!

BÉRNYOMTATÁST VÁLLALUNK! Ha nincs ideje vagy felszerelése címkéi elkészítéséhez, mi állunk rendelkezésére. ITT a nyomtatással megrendelhető menüpontunk alatt megrendelheti és mi rövid, egy-két napos határidővel elkészítjük, és csomagküldő céggel elküldjük Önnek.

   

                               

       

Készletnyilvántartó-címkéző számlázó program.     

Klasszikus készletnyilvántartó funkciók leegyszerűsített felhasználóbarát kezeléssel. Speciális bizonylatok, szaporítóanyag, növényútlevél készítése.

Előre feltöltött cikktörzs (növény lista)  10 növénycsoportba sorolt mintegy 2600 növényfajta adatokkal, rövid leírással, ismertetőkkel, színes fényképekkel, piktogrammokkal.  Ezek bővíthetők, tetszés szerint átcsoportosíthatók. Meglévő adatbázis export-importja xls, csv fájlból.
 
A program egyik leghasznosabb funkciója többek között a címkéző rendszere mellyel kétféle cimketípust is készíthetünk. Faiskolai szalagra és öntapadós kültéri etikettre készíthetünk vele árukísérő cimkéket egyetlen gombnyomással átállítás és kalibrálás nélkül. A belső azonosításra alkalmas vonalkód generálása automatikusan történik. Vonalkódos adatgyűjtővel történő készlet, áruforgalom kezelés akár több állomásos hálózatos megoldással. Selejtezés, csoportos termék áthelyezés új terméktípusba, csoportos termék ár módosítás, vevői engedménykezelés...    Tekintse meg ismertető filmünket a programról.
 
 
 
 
Ha érdekesnek és hasznosnak találja, netalán már alkalmazza a QR kódokat és a tömeges kód generálás problémájával már találkozott, mi segíteni tudunk. Adott oszloptartalomba rendezett csv (excellből) fájlból akár 10000 kódot készíthet szinte egy-két perc alatt QR kód generáló programunkkal.              Tekintse meg ismertető filmünket a programról.
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
Minden jog fenntartva! © www.gardenmedia.hu - 2012

Elektronikus ügyfélszolgálat: folian95@t-online.hu • Telefonos ügyfélszolgálat: 06/20 439-11-69 • Tel./Fax: 52/229-759