Rólunk, rendelési információk

Szeretettel köszöntünk minden kedves érdeklődőt, régi és leendő ügyfelünket. Szánjon időt weboldalunk átböngészésére. Többen keresnek nálunk növényeket, de cégünk csak jelöléstechnikával, dekorációval, nyomdai kivitelezéssel-tervezéssel foglalkozik.

Az oldalon feltüntetett végfelhasználói árak AAM (0 Áfa-t tartalmaznak) !

A vásárlás nincs regisztrációhoz kötve, de a rendelés elküldéséhez a vásárlás végén felkínált adatmezőket ki kell kitölteni, így válik érvényessé a megrendelés. A megrendelésről a terméklistát és a teljes fizetendő összeget tartalmazó automatikusan kiküldött visszaigazoló e-mailt kap a megadott e-mail címre. A regisztrálás a felhasználó saját rendeléseinek könnyebb nyomonkövethetőségét segítheti. Adatvédelmi tájékoztatónk a rendelési információk oldalon tatálható.

Bármilyen kérdéssel, információval kapcsolatban nyugodtan keressen elérhetőségeinken vagy a 06/20 439-1169-es közvetlen telefonszámon.

Amit talál nálunk: Speciális kertészeti címkéző program, árukísérő, növényjelölő jelölő szalagok- jeltáblák, egyedi gyártású jeltáblák, táblatartók. Nyomtatással rendelhető etikettek, faiskolai szalagok.