GardenMedia Labeling (Kertészeti címkéző program) - 1 darab
Tulajdonságok
Termék megnevezése:
GardenMedia Labeling (Kertészeti címkéző program)
Termék ára:
42 000 Ft

Termék kiszerelése:
1 darab
Termék bruttó egységára:
42 000 Ft / darab


Termék leírása:

Reméljük programunk hasznos kiegészítője lesz a napi termék, áru címkézési feladatok elvégzésében. Ha meglévő készletkezelő programja nem alkalmas kültéri időjárás álló önrögzítős faiskolai szalagok és öntapadós vinyl etikett címkék nyomtatására, ebben segít ez a kis program. Meglévő termék adatbázisát csv (excelből is generálható) formátumban feltöltheti a GardenMediaLabeling programba és már nyomtathat is. Előre feltöltött több ezer fajtát tartalmazó növényadatbázist tartalmaz piktogramokkal, leírással, ebből is indíthat nyomtatást. Céges logó egyedi piktogram megjeleníthetőség.


Nagyon hasznos funkciója az új kertészeti címkéző programunknak a Tömeges címkenyomtatás; Ez a nyomtatási lehetőség a napi feladatait könnyíti meg, egyszerre kiválasztható mely termékekhez szeretne adott darabszámú címkét nyomtatni, és a nyomtatót a feladattal magára hagyhatja, nem kell egyesével nyomtatgatni.


A programból mindenféle bonyolult nyomtatóbeállítás és szerkesztés nélkül egy 25x247 mm-es, egy kisebb 16,6x165 mm-es faiskolai szalagot és egy 58x43 mm-es kültéri öntapadós etikettet nyomtathat. Az előző készletkezelő programunkhoz képest a GMLabeling programból nyomtatott címkéket a nagyobb betűméretek, rugalmas vonalkód kezelés, külső vonalkód import vagy egyedi generálás, több fajta termékhez egyedi darabszámú címkék egyidejű nyomtatása, vonalkód olvasóval történő gyors termékazonoítási lehetőség, magát a programot egyszerűbb kezelőfelület, könnyű külső adat-termék importálhatóság jellemzi.


A programhoz szükséges Zebra nyomtatót, vonalkód olvasót és az egyéb kellékanyagokat is raktárról szállítjuk, napi segítségnyújtással állunk rendelkezésére.


Telepítési információ: A megfelelő működés miatt a programot ne a telepítésnél automatikusan felajánlott Program File-s mappába és ne windows-os rendszer mappákba telepítse, hanem egy tetszőlegesen létrehozozott pl, GM Labeling mappába. Ez főleg a win7, win 10 és Vista rendszer védelem tiltásai miatt szükséges.


Telepítés után az ; admin , admin szavakkal indítható el a program.
Bármilyen információval állok rendelkezésére a 06/20 439-11-69-es telefonszámon.


A rendszer működéséhez szükséges nyomtató, vonalkód olvasó, etikett és festékszalagok is megtalálható webáruházunkban.


Vásárlási információ: Amennyiben CD-n igényelné, kérjük jelezze ekkor postán elküldjük, ez +2490 Ft. költséget jelent. A termék előre utalással is meg vásárolható . Ekkor a vásárlás után kap egy linket amiről letöltheti a programot, valamint e-mailben kap egy regisztrációs kódot amivel érvényesítheti a programját. Célszerű letöltés után egy másolatot készíteni, főleg ha több gépre szeretné telepíteni.


Hozzáadás a kosárhoz
Darabszám
A bruttó végösszeg AAM 0% Áfa-t tartalmaz!
42 000 Ft


partnereink