GardenMedia Kertészeti Készletnyilvántartó-címkéző program - 1 darab
Tulajdonságok
Termék megnevezése:
GardenMedia Kertészeti Készletnyilvántartó-címkéző program
Termék ára:
38 900 Ft

Termék kiszerelése:
1 darab
Termék bruttó egységára:
38 900 Ft / darab


Termék leírása:

GardenMedia kertészeti készletnyilvántartó cimkéző program. Klasszikus készletnyilvántartó funkciók leegyszerűsített felhasználóbarát kezeléssel, készletkiadáskor áruösszesítő nyomtatással. Már ezzel a számlázórész nélküli verzióval is komplett kereskedelmi rendszerre tehet szert, megkönnyítve mindennapjait.

Speciális bizonylatok, szaporítóanyag, növényútlevél készítése.

Előre feltöltött cikktörzs (növény lista) 10 növénycsoportba sorolt mintegy 2600 növényfajta adatokkal, rövid leírással, ismertetőkkel, színes fényképekkel., piktogrammokkal Ezeket bővítheti, kedve szerint átcsoportosíthatja.

A program egyik leghasznosabb funkciója többek között a címkéző rendszere mellyel kétféle cimketípust is készíthetünk. Faiskolai szalagra és öntapadós kültéri etikettre készíthetünk vele árukísérő cimkéket, amit automatikusan állít elő a program az adatbázisból belső azonosításra alkalmas vonalkóddal, termék árral, a vevők tájékoztatása érdekében növény ismertetőkkel, piktogramokkal. Új cikk (növény) esetén nagyon egyszerűen megadhatja e leírásokat, a többit a program generálja. A cimkék cseréjekor nem kell állítani, kalibrálni semmit, egy gombnyomással indítható.

Vonalkódos adatgyűjtővel történő készlet, áruforgalom kezelés, áruösszesítő bizonylat készítés.

Vásárlási információ: Amennyiben CD-n igényelné, kérjük jelezze ekkor postán elküldjük, ez +1500 Ft. költséget jelent. A termék előre utalással is meg vásárolható . Ekkor a vásárlás után kap egy linket amiről letöltheti a programot, valamint e-mailben kap egy regisztrációs kódot amivel érvényesítheti a programját. Célszerű letöltés után egy másolatot készíteni, főleg ha több gépre szeretné telepíteni.

Telepítési információ: A megfelelő működés miatt a programot ne a telepítésnél automatikusan felajánlott Program File-s mappába és ne windows-os rendszer mappákba telepítse, hanem egy tetszőlegesen létrehozozott pl, GardenMedia mappába. Ez főleg a win7, win 10 és Vista rendszer védelem tiltásai miatt szükséges.

Telepítés után az ; admin , admin szavakkal indítható el a program.
Bármilyen információval állok rendelkezésére a 06/20 439-11-69-es telefonszámon.

A rendszer működéséhez szükséges nyomtató, vonalkód olvasó, etikett és festékszalagok megtalálható webáruházunkban.


Hozzáadás a kosárhoz
Darabszám
A bruttó végösszeg AAM 0% Áfa-t tartalmaz!
38 900 Ft


partnereink