Zebra ZD220T termo-transzfer nyomtató - 1 darab
Tulajdonságok
Termék megnevezése:
Zebra ZD220T termo-transzfer nyomtató
Termék ára:
114 000 Ft

Termék kiszerelése:
1 darab
Termék bruttó egységára:
114 000 Ft / darab


Termék leírása:

Programunk ezt és a régebbi (TLP2844, GK420 EPL GC420t) típusokat támogatja, A program címketípusaihoz bekalibrálva adjuk át, hogy Önnek ne kelljen ezzel bajlódnia. Folyamatos terméktámogatással állunk rendelkezésére!

A feltüntetett ár végfelhasználói br ár; AM (0 áfa tartalommal)!

A Zebra ZD220T termo-transzfer modell, amely az jelenti, hogy nyomtathatunk akár termo /hőérzékeny/ címkére, akár normál papír vagy műanyag alapú címkére, festékszalag segítségével. Kiválóan alkalmas a mindennapi -nem ipari- címkézéshez, árukísérő szalagok, címkék, áruösszesítők nyomtatására. Az általunk fejlesztett számlázó-készletnyilvántartó és címkéző program erre a típusra van kalibrálva.

A legújabb Zebra ZD220T sorozatú nyomtató a Zebra asztali nyomtató családjának legnagyobb mennyiségben gyártott termo-transzfer nyomtatójának a Gc420t-nek a modernizált változata. Az új ZD sorozat az összes asztali, közepes és ipari Zebra nyomtatóval kompatibilis. Különlegessége, hogy a nyomtatóra - akár felváltva - küldhetünk EPL vagy ZPL nyelvű címkenyomtató parancsot, a nyomtató mindkettő program nyelvet felismeri és szimultán kezeli.

A Zebra ZD220T nyomtató legfontosabb tulajdonságai:

  • Termo-transzfer ( TLP) nyomtatás.
  • Ütésálló dupla falú ABS ház
  • Egy nyomógombbal vezérelhető: Egyszerű kezelés
  • Soros, USB és párhuzamos interfész
  • Nyomtatófej érzékelő: Biztonságos működés, csak lezárt állapotban indulhat a nyomtatás
  • Windows driver: (win10, win7, 2000,
  • Kettős, középponttól elállítható címkeérzékelő szenzor, mellyel a normál stancolt címkék és a fekete vonallal jelölt (reflektív) címkék nyomtatása egyaránt biztosított

Hozzáadás a kosárhoz
Darabszám
A bruttó végösszeg AAM 0% Áfa-t tartalmaz!
114 000 Ft


partnereink